Dan Air spune că nu este în stare de insolvență, după ce un fost angajat a cerut insolvența companiei

by Redactia
11 views

Compania Dan Air spune că nu este în stare de insolvență și își continuă activitatea fără niciun fel de problemă și nu există niciun fel de risc ca zborurile să fie afectate în vreun fel, potrivit unui comunicat de presă. Reacția companiei vine în urma cererii societății Castellar Construct de intrare în insolvență.

„Această cerere de insolvență este una nelegală și lipsită de etică profesională din partea fostului avocat al Dan Air, Claudiu Damian, care are o vendetă împotriva companiei noastre deoarece colaborarea cu aceasta a fost încheiată din cauza asistenței juridice ineficiente pe care acesta o oferea într-un dosar. Societatea reclamantă, Castellar Construct nu are cifră de afaceri în ultimii 6 ani așa cum reiese din verificările în registrele publice: Societatea în cauză este o societate paravan, controlată de avocatul Claudiu Damian din Baroul București, care a recurs la astfel de șicane pentru a forța DAN AIR să achite un onorariu de succes nedatorat.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More