Datele insolvenței elefant.ro, al doilea jucător din piață: Datoriile revendicate depășesc 46 milioane lei. LISTA creditorilor

by Redactia
84 views

Datoriile revendicate în cazul elefant.ro, retailer online intrat recent în insolvență la propria cerere, însumează 46,5 milioane de lei, din care Patria Bank solicită 19,9 milioane de lei, iar Evolution Prest Systems, administratorul evoMAG.ro – 10,7 milioane de lei, conform datelor analizate de Profit.ro.

În primăvara anului trecut fusese anunțat că evoMAG preia pachetul majoritar de acțiuni al elefant, dar tranzacția a fost anulată în noiembrie.

Contactat atunci de Profit.ro, Mihai Pătrașcu, directorul general și acționarul majoritar al Evolution Systems SRL, administratorul evoMAG.ro, a spus: Suntem în continuare interesați de elefant.ro și, din perspectiva noastră, discuțiile pot fi reluate oricând.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More