De ce nu iese Dinamo din insolvență. Ce datorii mai sunt de plătit și când planifică acționarii revenirea în Europa

by Redactia
17 views

Dinamo mai are de plătit 750.000 de euro la ANAF pentru a stinge toate datoriile din planul de reorganizare modificat. ”Câinii” vor drept de participare în Europa din 2025-2026.

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după barajul cu Csikszereda , dar nu e liniște în Ștefan cel Mare. Fanii acționari din grupările APCH și DDB i-au somat miercuri, 29 mai, pe deținătorii pachetului majoritar, Red&White, și partenerii acestora, să scoată de urgență Dinamo din insolvență, pentru a crea din nou un club puternic.

De ce nu iese Dinamo din insolvență

De altfel, cei de la Red&White și-au asumat după ce au preluat acțiunile de la Dorin Șerdean să scoată Dinamo din insolvență în 2024.

După aprobarea planului de reorganizare modificat în 4 septembrie 2023, Dinamo a scăpat de datorii de peste 5,3 milioane de euro și a rămas să mai achite aproximativ 1.385.000 de euro: ANAF – 1.160.000 euro, salariați – 117.000 euro, bugetari – 107.000 de euro.

Imediat după aprobarea planului modificat, acționarii au plătit datoriile către salariați și bugetari și a mai rămas să achite doar creanțețe la Fisc.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More