Dezvăluiri incredibile! ”Schema” prin care Ionuț Negoiță a stins datoriile lui Dinamo către firmele sale. A lăsat clubul și dator, și cu banii luați

by Redactia
22 views

Ionuț Negoiță (50 de ani) ar fi gândit o ”schemă” financiară prin care a stins datoriile clubului Dinamo către firmele sale. Acuzațiile aduse fostului finanțator al ”câinilor” au la bază acte prezentate de RTZ&Partners SPRL în fața judecătorului sindic.

Ieșită pentru moment din vertijul rezultatelor negative, Dinamo respiră cu gândul la o nouă salvare miraculoasă de la retrogradare. În ciuda corecției de la Sibiu, 0-3 în prima etapă a play-out-ului, ”câinii” sunt la un punct deasupra locurilor direct retrogradabile. În acest context, numele clubului este implicat indirect în scandalul dintre Ionuț Negoiță și Mircea Lucescu. Acuzat de fostul finanțator, Il Luce s-a lansat într-o serie de atacuri: ”A profitat de Dinamo, a căutat avantaje materiale”.

Ionuț Negoiță, suspectat pentru ”inginerii” financiare în detrimentul lui Dinamo

Unul dintre motivele invocate de Mircea Lucescu în răfuiala publică cu Negoiță este ”parcela” din baza Săftica, despre care fostul mare fotbalist spune că a ajuns ilegal în posesia lui Negoiță.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More