Dinamo, cale liberă spre ieşirea din insolvenţă! „Câinii” au câştigat procesul cu Mircea Rednic

by Redactia
6 views

Dinamo are cale liberă spre ieşirea din insolvenţă. „Câinii” au câştigat procesul din instanţă cu fostul antrenor al echipei, Mircea Rednic, cel care îşi cerea salariile restante din ultimul său mandat în Ştefan cel Mare.

În cazul în care va ieşi din insolvenţă, Dinamo nu va putea evolua în cupele europene în sezonul viitor, şi va trebui să aştepte până în 2026.

Dinamo, cale liberă spre ieşirea din insolvenţă

Firma care se ocupă de insolvenţa lui Dinamo a avut câştig de cauză în procesul pe care clubul îl avea cu Mircea Rednic. Ultima înfăţişare a avut loc astăzi, la Tribunalul din Bucureşti, iar „câinii” nu vor mai trebui să plătească 32.000 de euro, sumă pe care o cerea „Puriul”.

Procesul cu Mircea Rednic era ultimul care stătea în calea ieşirii lui Dinamo din insolveţă. „Câinii” au scăpat astfel de datoria de 32.000 de euro, fiind la un pas să scape de a doua insolvenţă din istoria clubului.

Procesul cu Mircea Rednic a durat mai bine de un an, iar după ce Dinamo a avut câştig de cauză, antrenorul de la UTA poate face recurs în termen de şapte zile de la primirea deciziei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More