Dinamo, tot mai aproape de ieşirea din insolvenţă, după ultima datorie plătită! Ce sume trebuie să mai plătească şefii „câinilor”

by Redactia
10 views

Dinamo este tot mai aproape de ieşirea din insolvenţă, după ultima datorie plătită. Şefii „câinilor” însă mai trebuie să plătească o sumă considerabilă de bani pentru ca echipa să facă acest pas.

Dinamo îşi achită ratele către ANAF şi respectă planul de reorganizare modificat la finalul anului trecut. Ultima datorie plătită de oficialii din Ştefan cel Mare se ridică la suma de aproximativ 26.600 de euro.

Dinamo, tot mai aproape de ieşirea din insolvenţă, după ultima datorie plătită

Conform fanatik.ro, Dinamo mai are o datorie de 826.000 de euro. Dacă aceasta va fi plătită, trupa din Ştefan cel Mare va ieşi din insolvenţă. Oficialii „câinilor” au plătit, până în acest moment, suma de peste 1,5 milioane de lei la ANAF. Drept garanţie până la plata tuturor datoriilor, ANAF va avea ca garanţie baza de la Săftica a „câinilor”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More