DOCUMENT ″Sindromul Post-Covid 19″ în industrie. Cum restricțiile din pandemie impuse

by Redactia
19 views

Principala cauză a intrării în insolvență a producătorului de echipamente industriale și mașini unelte Titan Mașini Grele SA de pe platforma industrială omonimă din Capitală, fosta Întreprindere de Mașini Unelte și Agregate București (IMUAB), construită în anii ’60, privatizată în 1997-1998 și controlată indirect de familia libaneză Yared, a fost pandemia COVID-19 și restricțiile impuse de autorități pentru combaterea acesteia, se arată într-un document oficial analizat de Profit.ro. Trei muncitori din uzină au murit din cauza virusului, potrivit sursei citate.

Cifra de afaceri a companiei, care produce în principal echipamente de producție a anvelopelor, s-a prăbușit de la peste 54 milioane lei în 2019 la 9 milioane lei în 2022 și doar 1,58 milioane lei în primele 6 luni din 2023, potrivit sursei citate. Efectivul de personal a scăzut de la aproape 400 de salariați în 2019 la numai 29 în prezent.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More