DOCUMENT Termocentrala Paroșeni și CET Palas din Constanța sunt gata să fie dată în plată

by Redactia
23 views

Sucursala Electrocentrale Paroșeni din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH), ce include termocentrala omonimă, precum și unitatea de producție de energie CET Palas a societății Electrocentrale Constanța, sunt gata să fie dată în plată contra ștergerii unei părți din datoriile bugetare ale celor două companii de stat aflate în insolvență, în baza unui act normativ în vigoare încă din urmă cu 4 ani, relevă date analizate de Profit.ro.

″Prin adresa nr. 743/13.02.2023, administratorul judiciar (al Complexului Energetic Hunedoara – n.r.) și debitoarea au solicitat Ministerului  Energiei și ANAF inițierea efectivă a procedurii de dare în plată (a activelor termocentralei Paroșeni – n.r.), având în vedere situația dificilă în care se află debitoarea și faptul că majoritatea etapelor premergătoare au fost îndeplinite″, se arată într-un document recent al CEH.

Read More.


 

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More