Dorinel Umbrărescu a pus ochii pe o mare companie ce face afaceri în domeniul energiei de peste 30 de ani

by Redactia
27 views

Dorinel Umbrărescu, patronul Technostrade și Spedition UMB, companii implicate în construcția mai multor tronsoane de autostrăzi din România, vrea să cumpere una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul energiei cu sediul la Iași.

Totalgaz Industrie SRL, controlată de afaceristul Ioan Pârău, a suferit o serie de modificări după anul 2020, intrând în insolvență. Recent, a fost demarată procedura de cesionare a creanțelor bugetare ale societății, în valoare de peste 18 milioane de lei, scrie Bună Ziua Iași.

Compania a fost înființată în 1994. De 30 de ani, cu capital 100 la sută românesc activează în domeniul fabricării de echipamente și instalații pentru producția, transportul și distribuția de gaze naturale.

Surse din anturajul omului de afaceri Dorinel Umbrărescu au confirmat faptul că mogulul își dorește să cumpere firma, ceea ce include autorizațiile pentru exploatare și redevențele. Astfel, Dorinel Umbrărescu a depus oferta financiară pentru participarea la procedura de cesionare a creanțelor societății Totalgaz Industrie SRL.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More