Două companii românești sunt în faliment. Sute de angajați își vor pierde locul de muncă

by Redactia
38 views

Două companii românești sunt în faliment. Este vorba de firmele Dafora și Lactalis care au pierderi mari și vor închide activitatea. În urma deciziei reprezentanților companiilor, sute de angajați își vor pierde locul de muncă.

Două companii românești sunt în faliment

Două cunoscute companii românești se închid după ce au ajuns la faliment. În una dintre ele, Lactalis, s-au investit zeci de milioane de euro în ultimii ani, dar fără succes. Lactis KFT a fost fondată în 1994, iar în prezent este singura fabrică de procesare a laptelui din Odorheiu Secuiesc.

,,Angajaţii noştri din cadrul unităţii au fost anunţaţi (de închiderea fabrici n.red.), iar prioritatea noastră este să îi susţinem în perioada următoare şi să le oferim tot suportul posibil. În acelaşi timp, dorim să ne reafirmăm angajamentele investiţionale şi de dezvoltare pe piaţa românească, ca parte a strategiei de afaceri pe termen lung a Grupului Lactalis.

Am investit peste 60 de milioane de euro în ultimii 5 ani în România, iar pentru anul în curs avem planificate investiţii de peste 13 milioane de euro. Aceste investiţii ne vor permite să fim mai competitivi şi să ne diversificăm în continuare portofoliile de produse, în beneficiul final al consumatorilor români.” a declarat Onur Barim, directorul general al Grup Lactalis România.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More