Două dintre marile companii rusești cu activitate în Portul Constanța și-au cerut falimentul

by Redactia
35 views

Una dintre cele mai mari companii rusești din România, care funcționează în Portul Constanța, dorește să intre să faliment. Astfel, în cursul zilei de 8 februarie a.c., societatea Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a înregistrat la Tribunalul Constanța un dosar prin care solicita intrarea în faliment. De asemenea, o altă firmă legată de gigantul rusesc Gazprom, fiind vorba despre Balkan Marine Bunker Assets a cerut intrarea în insolvență a societății Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA. Cererile au fost respinse în ambele cazuri, fiind considerate neîntemeiate.

Două firme rusești care își desfășoară activitatea în Portul Constanța, fiind vorba despre Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA și Balkan Marine Bunker Assets, ambele fiind legate de gigantul rusesc Gazprom, dispută un adevărat război. În cursul zilei de 8 februarie a.c., Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a înregistrat la Tribunalul Constanța un dosar în care își cerea insolvența. De asemenea, în același dosar, o altă firmă controlată de gigantul Gazprom, fiind vorba despre Balkan Marine Bunker Assets, cerea același lucru.

Ambele cereri au fost respinse fiind considerate neîntemeiate.  În cursul zilei de luni, 11 martie a.c., Balkan Marine Bunker Assets SRL a depus apel la hotărârea din 27 februarie 2024.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More