Două terenuri din Constanța și bunurile construite pe acestea, deținute de firma în insolvență a lui Marius Bucur, SC Agro Trade Grains SRL, sunt scoase la licitație

by Redactia
11 views

Două terenuri și bunurile construite pe acestea ale firmei aflate în insolvență, deținută de afaceristul Marius Bucur, sunt scoase la licitație de lichidatorul judiciar desemnat. La una dintre adrese este și sediul social al firmei.

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitoarei SC AGRO TRADE GRAINS SRL (în insolvență) anunță scoaterea la vânzare, în bloc, prin licitație publică deschisă, cu strigare, ascendentă, activelor situate în sediul social din strada Străjerului nr. 24 și nr. 26, Constanța.

Astfel, terenul scos la licitație este intravilan și are o suprafață totală de 622 mp. Este alcătuit din două loturi de teren alăturate, conform măsurătorilor cadastrale și front de aproximativ 20,58mp la strada Străjerului.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More