După ce a adunat datorii la stat de 1,9 milioane lei, GENIUS SECURITY şi-a cerut insolvenţa; valoarea contribuţiilor la „Pensii” şi „Sănătate” reţinute de la angajaţi şi nevirate la bugetele corespunzătoare de administratorul Marius GAVRILUŢ se ridică la 1,15 milioane lei

by Redactia
10 views

GENIUS SECURITY SRL (CUI/CIF: 22734253) – firmă de protecţie şi pază cu sediul social în sat Cârlig, comuna Popricani – a solicitat protecţia Legii 85/2014, în sensul că a cerut intrarea în insolvenţă, iar acest demers juridic a dus la înregistrarea Dosarului nr.3799/99/2023.

Conform site-ului propriu, GENIUS SECURITY SRL este „cea mai tare din parcare”, îşi desfăşoară activitatea în Iaşi şi Timişoara şi are „experienţa şi logistica necesare pentru a oferi clienţilor servicii de securitate complete, la nivel naţional”.

Conform site-ului ANAF, firma administrată de Marius GAVRILUŢ a reuşit deja – cu sprijinul clar al AJFP Iaşi – să adune datorii la stat de 1.903.653 lei, valoarea contribuţiilor la „Pensii” şi Sănătate” reţinute de la angajaţi şi nevirate la bugetele corespunzătoare fiind de 1.153.414 lei (exclusiv accesorii).

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More