După insolvența din Elveția, pierderile se adâncesc la Esprit. Urmează falimentul?

by Redactia
14 views

2023 a fost un alt an greu pentru Esprit, companie a cărei cifră de afaceri a scăzut cu 16 % anul trecut, iar profitul a coborât și mai mult sub zero. Brandul de modă se restructurează și a lăsat deja filiala sa elvețiană să dea faliment săptămâna aceasta.

La doar câteva zile după ce filiala sa elvețiană a fost nevoită să-și ceară falimentul, Esprit anunță cifre abisale pentru anul financiar 2023. Avertizarea de profit a mărcii de modă, emisă în februarie, se dovedește a nu fi o alarmă falsă.

Anul trecut, vânzările au scăzut cu 16 %, ajungând la 5,9 miliarde de dolari din Hong Kong (puțin sub 700 de milioane de euro). Vânzările pe comerțul electronic au scăzut cu 16 %, vânzările angro cu 20 % și vânzările în magazinele proprii cu 14 %. Singura parte bună a venit de la veniturile din licențe, care au rămas destul de stabile.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More