Echipele în insolvenţă ar putea fi interzise din competiţiile de fotbal. AFAN vrea să schimbe regulamentul

by Redactia
4 views

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) îşi propune în perioada următoare modificarea Legii Insolvenţei astfel încât cluburile care intră în insolvenţă să nu mai poată activa în competiţiile profesioniste, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul primei zile a congresului FIFPRO de la Bucureşti, secretarul general al AFAN, Dumitru Costin.

“Pe agenda noastră există o modificare a legii în ceea ce priveşte cluburile care doresc să intre în insolvenţă şi să păcălească în viitor competiţia, jucătorii şi antrenorii. Astfel, aceste cluburi intrate în insolvenţă nu vor mai avea dreptul de a participa în competiţiile profesioniste. Şi asta nu numai la fotbal, ci la toate disciplinele sportive. Să meargă la amatori, pentru că acolo le este locul. Avem în acest sens discuţii cu cei din Parlament, eu sper să se adopte cât mai curând”, a menţionat Dumitru Costin, care este totodată şi preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), scrie Agerpres.

AFAN a asistat 640 de jucători în 2022

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More