Elefant online, unul dintre cei mai mari jucători din e-commerce, cu obligaţiuni listate pe piaţa bursieră, a depus la tribunal o cerere de intrare în insolvenţă: „Vrem să propunem un plan de reorganizare cu menţinerea dreptului de administrare a propriei activităţi”

by Redactia
55 views

Retailerul online Elefant, cu obligaţiuni listate la Bursa de Valori Bucureşti (ELF26), a anunţat miercuri că a introdus pe rolul Tribunalului Bucureşti o cerere de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, exprimându-şi intenţia de a propune un plan de reorganizare, cu menţinerea dreptului de administrare a propriei activităţi.

Potrivit unui anunţ de la începutul lunii august, Miller Centre SRL, administrată în prezent de antreprenorii Dragoş şi Gheorghe Comăniciu, cofondatori ai producătorului local de lactate Delaco, a depus o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva Elefant pe rolul Tribunalului Bucureşti. Compania a spus atunci ca răspuns că cererea este lipsită de obiect, valoarea creanţei pe care Miller Centre o deţine împotriva societăţii fiind sub valoarea-prag privind cuantumul minim.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More