Elena Udrea nu poate să creadă. Vestea care o dărâmă efectiv a venit pentru ea și Alexandrov

by Redactia
22 views

Veștile proaste par să curgă pentru Elena Udrea, care se află în spatele gratiilor. Fostul ministru al Turismului are parte de probleme care vizează firma sa, SC Realtopfarma SA.

Firma deținută de Elena Udrea, în insolvență

Administratorul judiciar al SC Realtopfarma SA, firma pe care Elena Udrea o controlează prin iubitul ei, Adrian Alexandrov, și prin fostul deputat din partea PDL Adrian Gurzău, a exprimat frustrare în ultimul său raport depus în cadrul procedurii de insolvență. Acesta a menționat că întâmpină dificultăți în obținerea informațiilor esențiale legate de activitățile desfășurate de companie.

Un aspect de luat în considerare este o presupusă transferare de datorie în valoare de zece milioane de euro. Mai mult, se cer clarificări referitoare la legăturile cu un grup economic italian, către care s-au efectuat plăți. Acest grup are, la rândul său, legături cu o entitate care își desfășoară activitatea în imobilul unde își are domiciliul Alina Bica, fosta șefă a DIICOT.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More