Euroins, scrisoare deschisă către Ciolacu și Gorghiu, pe fondul speculațiilor că ar fi în pericol de faliment

by Redactia
34 views

Euroins România, compania de asigurări care deține cea mai mare cotă de piață pe segmentul asigurărilor RCA, a transmis către conducerea celor două camere ale Parlamentului o scrisoare deschisă, în legătură cu problemele de pe piața locală și în condițiile în care au apărut speculații că ar avea probleme financiare.

Euroins România cere în mod public Președintelui Camerei Deputaților, Dl. Marcel Ciolacu, și Președintelui interimar al Senatului, Dna. Alina Gorghiu, să solicite, prin natura prerogativelor pe care le deține, următoarele:

  • Ca Parlamentul României să pună de urgență pe agenda de lucru Legea asigurărilor 132/2017, pentru corectarea disfuncționalităților și a deficiențelor, care influențează direct viața cetățenilor. Introducerea prețurilor de referință pe piața reparațiilor auto ar contribui decisiv la calcularea primelor RCA în limite rezonabile.
  • Ca membrii Parlamentului României să-și manifeste sprijinul față de stabilitatea industriei asigurărilor și să creeze cadrul necesar de dialog pentru o adevărată consultare publică, prin care să se aducă îmbunătățiri legislației asigurărilor, cu sprijinul autorității de reglementare.
  • Ca încercarea evidentă a COTAR de a destabiliza piața asigurărilor să fie investigată de către Consiliul Concurenței. Subliniem că diseminarea repetată de minciuni în mass-media și în spațiul public afectează reputația și imaginea Euroins Romania …

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More