Eurosmart a finalizat cu succes procesul de reorganizare a Smart Fitness Studio SRL în cadrul procedurii de insolvenţă

by Redactia
15 views

Eurosmart anunţă finalizarea unei reorganizări rapide şi de succes în cadrul procedurii de insolvenţă a Smart Fitness Studio SRL, un nume binecunoscut în industria fitness-ului din vestul ţării, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Cu aportul semnificativ al echipei Eurosmart în consolidarea strategiei şi asigurând cadrul pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a procedurii de reorganizare, Smart Fitness Studio SRL a reintrat cu succes în circuitul economic după doar două trimestre de la confirmarea planului de reorganizare de către judecătorul sindic. În cadrul acestui proces, transferul părţilor sociale către Vectr Fitness, acţionarul World Class România, a avut un rol crucial. Prin această tranzacţie, World Class îşi întăreşte poziţia de lider de piaţă în domeniul fitnessului în zona de vest a ţării, informează sursa.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More