EXCLUSIV Brokerul de asigurări al Poștei Române a intrat în procedura insolvenței. În urmă cu aproape 4 ani, Poșta Română a cerut insolvența propriului broker, dar instanța a respins cererea. „Reactivarea brokerului nu a fost o prioritate pentru companie!

by Redactia
11 views

Poșta Română Broker de Asigurare (PRBA) a intrat în procedură de insolvență, fiind admisă o cerere depusă în acest sens de firma Roel SRL București, care  a solicitat recuperarea unei creanțe în sumă de 77.671 lei. Decizia magistraților a fost atacată cu apel de către broker, controlat integral de Poșta Română.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

La solicitarea Profit.ro, Poșta Română a transmis că a formulat cerere de repunere în termen, urmând ca, ulterior deciziei instanței de judecată, să formuleze un punct de vedere asupra cererii de insolvență.

“În privința debitorului Poșta Română Broker de Asigurare, vă putem spune că problemele financiare ale acestuia nu sunt unele recente, ele trenând de mai mulți ani. Până în momentul de față, reactivarea entității Poșta Română Broker de Asigurare nu a reprezentat o prioritate pentru Compania Națională Poșta Română; aceasta poate fi reactivată în măsura în care va exista un interes din partea companiei în acest sens”, scrie în răspuns.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More