EXCLUSIV Ioan Varga s-a enervat și a trimis un mesaj în direct: ”Minciuni ordinare”

by Redactia
14 views

În ultimele zile au apărut zvonuri potrivit cărora CFR Cluj ar avea mari probleme financiare și clubul chiar s-ar îndrepta către faliment.

S-a spus că în Gruia ar exista restanțe salariale de luni de zile către jucători și oficiali. Printre cei care ar fi avut de încasat bani de la CFR Cluj se număra și Cristi Balaj, președintele clubului. Fostul arbitru se află în ultimele 3 luni de contract cu gruparea ardeleană și s-ar fi pus problema ca acesta să plece la finalul sezonului.

Ioan Varga: ”Nu este adevărat că sunt restanțe la Balaj, Bilașco sau Mara”

Totuși, în direct la Digi Sport Special, Balaj a infirmat totul și a declarat că CFR nu are nicio datorie la el. De asemenea, a spus că are o înțelegere cu Ioan Varga, patronul echipei, care i-a zis că l-ar vrea ”pe viață” la Cluj-Napoca.

În toiul acestei discuții, a intervenit și Varga. Enervat de zvonurile care învăluie formația pe care o patronează, omul de afaceri a transmis un mesaj prin care l-a confirmat în funcție pe Cristi Balaj și a anunțat că nu există restanțe către oficialii CFR-ului.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More