EXCLUSIV Plângere penală pe vânzarea combinatului Chemgas Slobozia. Firmă din zona lui Ioan Niculae (fost cel mai bogat român) acuză mai multe persoane, printre care cântăreața Emilia Ghinescu și firma unui milionar de top 300

by Redactia
35 views

Compania Mediterranean Design INC, prin avocat, a făcut plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și la DIICOT împotriva a șapte persoane și două firme pe care le acuză de constituire de grup infracțional organizat, delapidare, fals și fals în înscrisuri private legate de vânzarea activelor fabricii de îngrășăminte Chemgas Slobozia către beneficiarul final, Popasul Trebeș(actualmente Nitramonia) controlat de omul de afaceri Eusebiu Guțu(grupul Pambac Bacău). Omul de afaceri băcăuan respinge ferm acuzațiile și spune că nu a fost informat oficial de existența unui dosar.

Mediterranean Inc, o societate înregistrată în Belize prin care omul de afaceri Ioan Niculae a derulat mai multe dintre activitățile sale din zona producției și distribuției de îngrășăminte, aduce acuzații  lui Niculae Nicoleta-Mariana  (soția omului de afaceri Ioan Niculae – InterAgro, cu care se află în proces de divorț), Țigăneșteanu Doina, Toncea Larisa-Marinela, Crina Ciobanu, Popescu Maria, NVY Company și Popasul Trebeș.

Potrivit plângerii, în 2021, când Niculae se afla în închisoare, Nicoleta Niculae împreună cu Marinela Toncea, Doina Țigăneșteanu, Emilia Ghinescu (celebra cântăreață de muzică populară) și Maria Popescu, cu ajutorul practicianului în insolvență Emil Gros ar fi pus în aplicare un plan pentru înstrăinarea frauduloasă a activelor Chemgas, companie aflată atunci în insolvență, în potofoliul lichidatorului Expert Insolvență SPRL.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More