EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?

by Redactia
22 views

DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o atenție specială, conform mai multor surse din zone diferite. Ultima sancțiune a celui de-al saptelea jucător de pe piața intermedierii( al cincilea pe RCA) , cu prime distribuite de peste 600 de milioane de lei și sute de mii de șoferi asigurați în 2023, vine într-o perioadă extrem de grea pentru piața brokerajului, marcată inclusiv de un faliment de top 10, cel al Exa Broker, despre care Economica a scris în premieră.

De altfel, conform datelor publicate pe site-ul ASF, în ultimii doi ani, cu o singură excepție, toți brokerii din top 10 distribuție de RCA au fost sancționați pentru diverse motive. Cazul DAW Management este însă mai special cel puțin din două motive. Primul motiv este că a strâns patru sancțiuni în nici doi ani, cel mai mare număr de sancțiuni primite de un intermediar, iar al doilea îl reprezintă motivele sancțiunilor, care, coroborate, formează imaginea unor probleme mult mai complicate decât s-ar putea crede la prima vedere.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More