Explainer | Cum îți recuperezi banii dacă ai RCA la Euroins, care expiră pe 7 decembrie

by Redactia
10 views
Sute de mii de polițe RCA cumpărate de la compania Euroins expiră săptămâna aceasta. Dacă te numeri printre șoferii care au o astfel de asigurare auto obligatorie, începând din 8 decembrie trebuie să ai una nouă. De asemenea, îți poți recupera o parte din bani.

Asigurările auto obligatorii de la Euroins mai sunt valabile doar până în data de 7 decembrie inclusiv, după ce compania bulgară a intrat în faliment în luna iunie a acestui an.

Din totalul de 2,7 milioane de polițe RCA (răspundere civilă auto) încheiate la Euroins, peste 841.000 mai erau valabile la finalul lunii noiembrie, potrivit unui răspuns furnizat de lichidatorul judiciar pentru Hotnews.

Acum, acești șoferi trebuie să încheie o nouă asigurare auto obligatorie.

Recomandarea autorităților din domeniu este încheierea din timp a noilor polițe RCA, pentru ca șoferii să nu rămână fără asigurare în caz că au nevoie cât durează activarea celei noi.

De asemenea, alte câteva mii de asigurări de credite şi garanţii din clasa 15 încheiate la Euroins urmează să expire în 5 februarie anul viitor.

Am asigurare auto valabilă la Euroins. Cum recuperez banii?

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More