Fabrica RGT din Sfântu Gheorghe, în prag de faliment. Circa 250 de angajați sunt afectați de această situație

by Redactia
40 views

Consiliul de Administrație al Dr. Bock Industries AG, furnizor printre altele pentru brandurile Hugo Boss sau Marc O’Polo, anunță că instanța competentă din Sfântu Gheorghe a dispus lichidarea subsidiarei Ready Garment Technology Romania SRL din municipiu, desemnând Prime Insolv (București) drept lichidator provizoriu, potrivit unui comunicat publicat de Bursa de Valori din Frankfurt. Conform sursei citate, următoarea adunare a creditorilor va avea loc în perioada 5-7 august, iar următorul termen în instanță a fost stabilit pentru data de 4 octombrie a.c..

Directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna, Kelemen Tibor, ne-a precizat că firma are contracte în derulare și își va menține porțile deschise cel puțin până la finalul lunii iulie. Circa 250 de angajați sunt afectați de această situație.  

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More