Faliment cu „greutate“ pe piața afacerilor din Constanța! Ned Com SRL – cu zeci de contracte publice

by Redactia
9 views
  • Ned Com SRL a fost fondată în 1995, are sediul social în Constanța, pe strada Vârfu cu Dor, incinta Sere, județ Constanța, se ocupă de comerț cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, iar Leonard Cristian Nedelcu apare ca asociat unic și administrator.
  • Ned Com SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Spitalul Județean de Urgență Pitești, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, Spitalul de Urgență Petroșani dar și Spitalul Județean de Urgență Pitești.
  • Potrivit Termene.ro, Leonard Cristian Nedelcu mai apare în Geocor Trade Imp-Exp SRL, din Constanța, firmă aflată în insolvență, având la activ sute de contracte publice.  

 
Societatea comercială Ned Com SRL, cu sediul social în Constanța, având la activ zeci de contracte publice, a intrat în faliment!
 
Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, în dosarul 2863/118/2023.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 27 mai 2024.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More