FGA a publicat lista potentialilor creditori de asigurări ale căror creanțe au rezultat din evidențele transmise de Euroins, companie aflată în procedură de faliment

by Redactia
23 views

Fondul de Garantare a Asiguraților a publicat, conform obligațiilor stabilite prin lege, lista potentialilor creditori de asigurări ale căror creanțe au rezultat din evidențele transmise de Societatea Euroins Asigurare-Reasigurare S.A., aflată în procedură de faliment, informează instituția prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina sa oficială.

FGA a recepționat 61.004 dosare neachitate de către asigurător, precum și un număr de 3.950.240 de polițe de asigurare, atât polițe RCA (2.782.279), cât și non RCA (1.167.961).

Instutția a publicat lista pe site-ul său, la adresa: Lista potențialilor creditori de asigurări ale căror creanţe au rezultat din evidenţele transmise de EUROINS SA – www.fgaromania.ro.

Publicarea Listei s-a realizat în virtutea obligațiilor FGA stabilite prin dispozițiile art. 122 alin. (4) din Legea nr. 213/2015, actualizată, potrivit cărora: (4) Pe baza evidențelor și documentelor preluate de la asigurător, Fondul întocmește lista potențialilor creditori de asigurări și asigură publicarea acesteia pe site-ul propriu.

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More