FGA: Falimentul societatii Assista Asimed, definitiv prin decizia Instantei

by Redactia
33 views

Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) a anuntat ca a luat act de Decizia Instantei, prin care hotararea de deschidere a procedurii de faliment a Societatii Assista Asimed S.A. (fosta Asigurare Reasigurare Asimed S.A.), a ramas definitiva, la data de 6 septembrie 2022.

Prin urmare, a inceput sa curga termenul limita pana la care creditorii de asigurari ai Societatii Assista Asimed S.A. pot depune cereri de plata, la Fondul de garantare a asiguratilor. Conform Art. 14 din Legea nr. 213/2015 actualizata, orice persoana care pretinde un drept de creanta de asigurari impotriva asiguratorului in faliment poate formula o cerere motivata in acest sens, adresata Fondului de garantare a asiguratilor, dar nu mai tarziu de 90 de zile calculate fie de la data ramanerii definitive a hotararii de deschidere a procedurii falimentului sau de la data nasterii dreptului de creanta, atunci cand acesta s-a nascut ulterior, sub sanctiunea decaderii din drepturi.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More