Firma care ține în viață Hidroelectrica a ratat șansa de a ieși din insolvență din cauza unui fost director

by Redactia
15 views

Astăzi, 29.05.2024, Tribunalul București s-a pronunțat pentru continuarea procedurii insolvenței Hidroserv în dosarul 36365/3/2016, termen la care administratorul judiciar CITR Filiala București a solicitat închiderea procedurii.

Societatea Hidroserv, la care Hidroelectrica este unic acționar și asigură mentenanța instalațiilor hidroenergetice, a solicitat intrarea în insolvență în anul 2016, iar pe 10.10.2016 instanța a admis cererea debitoarei.

Deși Hidroelectrica, acționarul unic al Hidroserv, anunța cu surle și trâmbițe faptul că filiala ei a reușit plata creanțelor stabilite prin program încă din 24.10.2023, totuși nu a reușit să depășească procedura insolvenței.

Speța amânării este una interesantă, ținând cont că cel care contestă închiderea procedurii este nimeni altul decât fostul director general al societății, actualul președinte al directoratului CEO, Dan Iulius Plaveti.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More