Fosta fabrică Fruvimed Medgidia, patronată de afaceristul Samson, vândută pe bucăți

by Redactia
17 views

Cândva una dintre cele mai mari companii din judeţul Constanţa, Fruvimed a intrat în faliment din vara lui 2014, după aproximativ 12 ani de reorganizare judiciară. Recent, lichidatorii judiciari ai societății au lansat o procedură de licitație publică în vederea valorificării mai multor bunuri deținute de fosta societate. Fruvimed Medgidia SA, compania care se ocupa cu producerea vinului, a fost privatizată în anul 2000, iar atunci a ajuns în conducere și afaceristul Constantin Samson, devenit primar al orașului Azuga în anul 2012, pentru un singur mandat. În 2014 firma figura cu datorii de 6,56 milioane de lei către Agenția Domeniilor Statului.

Lichidatorul judiciar al societății Fruvimed Medgidia SA anunță organizarea unei proceduri de licitație publică în vederea valorificării mai multor bunuri ce au aparținut societății anterior menționate. Vorbim despre 2 sedii de fermă, dar și un teren extravilan în suprafață de 31.06 hectare, compus din 33 de parcele distincte din care 2 sunt ocupate de morminte, din apropiere de municipiul Medgidia.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More