Fosta șefă a asiguratorului Euroins, intrat în faliment, a pierdut definitiv un proces în care contesta o amendă primită din partea ASF

by Redactia
13 views

Tanja Blatnik, fostul director general al societății Euroins România Asigurare Reasigurare S.A., intrată în faliment în urmă cu un an, prin hotărârea Tribunalului București, nu i-a convins pe judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție că are dreptate într-unul din procesele în care contesta o amendă primită din partea Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.):

  • Detalii soluţie:Respinge cererea de suspendare a judecării cauzei până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate, formulată de recurenta –reclamantă, ca nefondată. Respinge recursul formulat de reclamanta Tanja Blatnik împotriva Sentinţei civile nr. 463 din 21 martie 2023 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi, 14 mai 2024.

În martie 2023, instanța de fond – Curtea de Apel București – respinsese contestația formulată de Tanja Blatnik privind decizia 310/15.03.2022, emisă de Autoritatea de Supraveghere Financiară. ASF a decis sancționarea Tanjei Blatnik, CEO Euroins România Asigurare Reasigurare S.A., cu amendă în valoare de 98.500 de lei pentru „transmitere raportări neconforme”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More