Fostul Azochim Săvinești, scos iar la vânzare! Nu prea sunt cumpărători amatori…

by Redactia
115 views

Ga-Pro-Co Chemicals din Săvinești (fostul Combinat Azochim, producător de îngrășăminte chimice) este scos din nou la vânzare după ce firma care-l operează a intrat de ani buni în faliment. Nu este singurul combinat din portofoliul Interagro care are această soartă, o altă fabrică de la Bacău fiind, de asemenea, bună de vânzare.

Azochim se vinde prin negociere directă. „Prețul de începere a negocierii directe este cel rezultat din evaluarea realizată în procedură, respectiv 17.829.000 euro fără TVA”, potrivit lichidatorului judiciar.  Activul este constituit din teren intravilan în suprafață de aproape 72 hectare, precum și clădiri și construcții speciale care deservesc procesul de producție sau în interiorul cărora sunt încorporate instalațiile și echipamentele tehnologice. Este vorba de instalațiile de uree, amoniac, acid azotic, azotat de amoniu/nitrocalcar și îngrășăminte lichide.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More