Fostul președinte al Rugby Farul Constanța trebuie să plătească 500 de mii de euro, după falimentul clubului. Vezi de ce!

by Redactia
19 views

Răzvan Valentin Bota, președinte al Rugby Club Județean Farul Constanța, trebuie să plătească peste 2 milioane de lei Consiliului Județean Constanța, după falimentul clubului. Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, Răzvan Bota a transmis faptul că solicitarea Consiliului Județean reprezintă o aberație, banii pe care aceștia îi cer fiind din perioada 2012-2013, moment în care acesta nu era președintele clubului de rugby.echipa de rugby, în vremea de glorieRugby Club Județean Farul Constanța este inactiv din 2015, când s-a retras din Super Liga națională, după ce Tribunalul Constanța a constatat că trebuie să returneze milioane de lei, reprezentând finanțare ilegală primită din partea acționarului majoritar, Consiliul Județean Constanța, în martie 2013. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More