Fundaţia Fantasio, din Constanța, în faliment! Dosarul, amânat pentru la anul

by Redactia
14 views

Tribunalul Constanța a fixat un nou termen în dosarul privind falimentul Fundaţiei Fantasio, entitate fondată în 2005 de Consiliul Județean Constanța și de Consiliul Local Constanța.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 9 aprilie 2024, pentru continuarea procedurii.
 
Fundaţia Fantasio a intrat în insolvență prin Hotărârea intermediară nr. 11.04.2023 a Tribunalului Constanța, la cererea Unității Administrativ Teritoriale a Județului Constanța.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 7195/27.04.2023, prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța la data de 28.12.2022, creditoarea U.A.T. Județul Constanța a solicitat deschiderea procedurii insolvenței față de debitoarea Fundația Fantasio.
 
În motivarea cererii s-a precizat că, împotriva debitoarei, creditoarea (U.A.T. Județul Constanța) detine o creanță certă, lichidă și exigibilă, a cărei scadență a fost depașită de mai mult de 60 de zile.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More