Grindeanu (Transporturi), tras „de mânecă” de un parlamentar constănțean: „Cum aveți de gând să salvați TAROM de la faliment?”

by Redactia
9 views

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat la începutul acestei luni faptul că operatorul naţional de transport aerian TAROM nu va intra în faliment. El spune că este nevoie de „îndrăzneala” de a lua anumite decizii pentru a redresa compania, făcând referire la numărul de angajaţi TAROM, care estre dublu faţă de cât ar trebui să fie.

„Zilele acestea am primit ultimul agreement de la Comisie pentru acel ajutor de la Comisia Europeană. Eu cred că am intrat pe linie dreaptă şi o să-l primim. În niciun caz nu intră în faliment”, a afirmat Sorin Grindeanu. Ministrul a dezvăluit că, atunci când nu circulă cu maşina, foloseşte avioanele TAROM. El admite că preţurile sunt mari şi „condiţiile, de multe ori, nu reflectă aceste preţuri”.

Read More.

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More