Grup Media Sud Company a rămas fără un teren de tenis din comuna Cheia

by Redactia
7 views

Grup Media Sud Company SRL, una din multele firme ale cunoscuților afaceriști Babinciuc, intrată în faliment în anul 2018, a rămas fără un teren de tenis din comuna Cheia, județul Constanța. Terenul este scos la vânzare cu 13.039 de lei, iar licitația va avea loc în cursul zilei de 24 iunie 2024.

Lichidatorul judiciar al societății Grup Media Sud Company SRL anunță organizarea unei proceduri de licitație publică cu strigare pentru vânzarea unui teren de tenis. Este vorba despre un teren localizat în comuna Cheia, județul Constanța, prețul de vânzare fiind de 13.039 de lei + TVA, reprezentând 50%  dinv aloarea de piață stabilită în raportul de evaluare. În caz de neadjudecare a bunului se vor mai organiza licitații și pe 24 iunie, 1 și 8 iulie, în aceleași condiții de preț, oră și locație. Garanția de participare la licitație este de 10% din prețul de pornire.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More