IKEA a cumpărat afacerea care l-a falimentat pe Irinel Columbeanu. Fabrica se îngropase în datorii

by Redactia
37 views

Fabrica pe care Irinel Columbeanu o deschisese în 2006 și care promitea să vină cu un produs revoluționar a fost cumpărată acum de IKEA. Aici vor fi produse, după o serie de investiții, piese de mobilier.

Afacerea care l-a falimentat pe Irinel Columbeanu

Fabrica de materiale de construcții din județul Gorj, care a fost în centrul falimentului omului de afaceri Irinel Columbeanu și care a ajuns să fie îngropată în datorii, a fost recent vândută de către lichidatorul judiciar. Noul investitor are planuri mari pentru locație, dorind să o transforme într-o fabrică de mobilă.

Potrivit declarațiilor primarului orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, fabrica va fi transformată pentru a produce componente de mobilier pentru renumitul brand IKEA. Investitorul a achiziționat terenuri și clădiri de la lichidator și a obținut deja un certificat de urbanism pentru a demara proiectul.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More