Ilie Niță a scăpat de pedeapsa la opt ani de pușcărie pentru că faptele s-au prescris

by Redactia
11 views

Politicianul sucevean Ilie Niță a scăpat de pedeapsa de opt ani și cinci luni de închisoare după ce judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au constatat că faptele s-au prescris.

Ilie Niță a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava și senator în Parlamentul României. Cunoscut traseist, Niță a trecut de-a lungul timpului prin numeroase partide politice, printre care PRM, PNL, PSD și ALDE. Niță a fost trimis în judecată de DNA Suceava pentru instigare la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, daca sunt savarsite in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, doua infractiuni de evaziune fiscala, patru infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata, și șapte infractiuni de fals in declaratii.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More