În loc să plece din cauza dezastrului Euroins, membrii boardului ASF se încălzesc să prindă noi mandate

by Redactia
26 views

Bilanţul şefilor ASF: două dintre cele mai mari falimente din piaţa asigurărilor cu pagube care vor răsuna cel puţin 10 ani de acum încolo, plafonarea tarifelor RCA pentru a compensa creşterea bruscă şi consistentă a tarifelor RCA ca urmare a falimentelor, creşterea contribuţiilor asigurătorilor la FGA, care se reflectă în preţul final al poliţelor, modificări pe ultima sută de metri a Legii RCA doar pentru a evita un infringement, fără a lua în calcul nenumărate alte probleme din piaţă ♦ În ciuda audierilor şefilor ASF în parlament, aceştia au rămas intangibili în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţii privind falimentele care au avut loc sub lupa lor ♦ Salariile Consiliului ASF încep de la peste 6.000 de euro lunar la membrii neexecutivi şi ajung la peste 12.000 euro lunar în cazul preşedintelui ASF.

Şefilor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) urmează să le expire mandatele în această toamnă, respectiv la jumătatea lunii noiembrie, şi în loc să fi plecat cu toţii din cauza dezastrului cu City Insurance, care a stat cel puţin 5 ani nesupravegheat, şi după dezastrul Euroins, ei se pregătesc să prindă noi mandate cu măsuri de peticeală a unor probleme care puteau fi evitate.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More