Insolvența Euroins. Ciuvică: În 6 ani au fost 4 falimente. Agenția asta, ASF, cică supraveghează… Sub supravegherea lor s-au întâmplat nenorocirile / video

by Redactia
11 views

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a vorbit despre falimentul Euroins și rolul pe care ASF trebuia să îl joace pentru a nu ajunge la al 4-lea faliment în șase ani:

„Cum vi se pare mizeria asta cu ASF-ul, tot ce se întâmplă acolo, cu președintele Nicu Marcu?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„E clar că e o mizerie și e o mizerie care nu are cum să nu privească și ASF-ul, care e autoritatea de supraveghere. Ei asta trebuie să facă, să supravegheze. Nu supraveghează nimic, asta e problema pe care o văd eu acum. În 6 ani au fost 4 falimente. Practic, dintr-un an și jumătate într-un an și jumătate a fost câte un faliment. E clar că în piața asta ceva nu funcționează ca lumea și trebuie rezolvat. Trebuia rezolvat de la primul faliment. Ok, nu l-ai rezolvat la primul, trebuia rezolvat la al doilea, la al treilea, dar a venit și al patrulea și tu spui: Nu, nu, noi am supraveghat și am dat niște amenzi!“, a spus Mugur Ciuvică.

„Și și-au dat și prime de excelență“, a completat Bogdan Chirieac.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More