INSOLVENTA UNUI MARE DEZVOLTATOR ESTE CERUTA DE UN IMPORTANT DISTRIBUITOR

by Redactia
32 views

Scăderea numărului de apartamente vândute, arătată de datele statistice, creează probleme unor mari dezvoltatori rezidențiali care au de achitat sume importante furnizorilor.

Un astfel de furnizor a cerut în instanță insolvența dezvoltatorului în încercarea de a-și recupera sumele pe care acesta i le datorează.

Furnizorul de echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare şi gaze Black Sea Suppliers SRL, cu sediul central în Constanța și rețea de distribuție în întreaga țara, a depus la Tribunalul București o cerere de declanșare a procedurii de insolvență a dezvoltatorului imobiliar Onix Residence SRL.

Primul termen de judecată nu a fost încă stabilit.

Creditorul, Black Sea Suppliers SRL, a realizat în anul 2021 o cifră de afaceri netă de peste 648,56 milioane lei și un profit de circa 48,85 milioane lei cu un număr mediu de 623 de angajați.

Debitorul, societatea Onix Residence SRL, este membră a grupului de firme Morad Group, controlat de omul de afaceri de origine libaneză Hassan Morad.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More