Instituții de stat au de plătit peste 1,4 milioane de lei unui club de fotbal în faliment

by Redactia
21 views

Două instituții și o companie de stat, alături de o companie privată și o organizație sindicală au de plătit peste 1,4 milioane de lei către un club de fotbal în faliment.

Este o decizie a Tribunalului Gorj care îi obligă pe foștii asociați ai Clubului Pandurii Târgu Jiu la plata de dobânzi penalizatoare pentru neexecutarea la termen a obligațiilor către echipă, respectiv plata cotizației. Suma totală de primit este de peste 1,4 milioane de lei.

Instituții de stat care au de dat banii Clubul de fotbal Pandurii

Potrivit Tribunalului Gorj, au de dat bani: Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu, Artego și Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia.

Decizia instanței poate fi însă contestată. Clubul a intrat în faliment anul trecut, din cauza datoriilor. Marin Condescu este omul care controla din umbră clubul și care a decis să îi dea în judecată pe foștii asociați.

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More