Istoria unui faliment penal. Condemar SA, una din cele mai mari fabrici de pește din țară, a murit

by Redactia
14 views

Condemar SA, odinioară una din cele mai mari fabrici de pește din țară, a încetat să mai existe, după ce Tribunalul Constanța a dispus pe 22 septembrie 2023 deschiderea procedurii simplificate a insolvenței. Povestea Condemar este similară tuturor privatizărilor păguboase de pe după 1989 și constă în devalizarea unei companii de stat în folosul unor oportuniști deveniți apoi respectabili oameni din afaceri, milionari din bani furați.

Tribunalul Constanța a încheiat pe 22 septembrie 2023 o formalitate în procesul inevitabil de desființare a Condemar SA, una dintre cele mai vechi și mai cunoscute firme de la malul mării.
Admite cererea formulată de debitoarea CONDEMAR S.A., reprezentată prin lichidator DĂSCĂLESCU & CO S.P.R.L., în temeiul art. 71 alin. 1 coroborat cu art. 38 alin 2 lit. d) din Legea nr 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă: Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolvenței față de debitoarea CONDEMAR S.A”, arată instanța. Următorul termen de judecată a fost stabilit pe 29 ianuarie 2024.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More