Ivănescu de la Crama Murfatlar mai are puțin și ajunge pieton

by Redactia
42 views

George Ivănescu, fost acționar al Cramei Murfatlar, este, de ceva timp, executat din toate părțile. Din cauza datoriilor la stat, acestuia i-au fost scoase la licitație mai multe bunuri în vederea achitării dărilor. După ce i-au fost executate, printre multe altele, laptopuri, o vilă din Mamaia Nord, microbuze, autoutilitare, imprimante și patru autoturisme, dintre care au rămas trei neatribuite, acum, executorii au scos la vânzare alte trei mașini ale firmei Gemarco Wine Beverages SRL, societatea sub numele căruia se află Crama Murfatlar.

Continvest Insolvența SPRL, desemnat lichidator judiciar al Gemarco Wine Beverages SRL, anunță organizarea unei proceduri de licitație publică cu strigare în vederea vânzării, în conformitate cu prevederile Legii 85/2006 și a Legii 85/2014, a șase autoturisme care aparțin firmei Cramei Murfatlar. Printre acestea se află și trei autoturisme neatribuite într-o procedură precedentă.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More