Jaful din PNRR. Drăgușin reabilitează un bloc din Alexandria cu firma fostului viceprimar PSD

by Redactia
12 views

Primarul Victor Drăgușin a semnat, marți, un contract de achiziție publică pentru reabilitarea termică a unui bloc, într-o mișcare care stârnește întrebări cu privire la transparența și echitatea în gestionarea resurselor publice, așa cum se întâmplă des la primăria pe care o conduce de aproape 20 de ani.

Primarul Victor Drăgușin a anunțat că a semnat astăzi, 20.02.2024, contractul de achiziție publică de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitare termică clădiri rezidențiale multifamiliale, bloc A3”, finanțat prin P.N.R.R. Nu știm cum se face, dar și de data aceasta, coincidență sau NU, licitația a fost câștigată de S.C. IDIS CONSTRUCT SERVICE S.R.L., societatea unui membru al PSD, fostul viceprimar al  Alexandriei – Ionuț Neacșu. Acesta a fost până de curând și director la SC Parcul Industrial  Alexandria SRL, o firmă prin care s-au cheltuit mulți bani publici, iar ulterior a fost dizolvată. Această asociere între primar și un fost membru al administrației locale implicat într-un eșec economic notabil din bani publici arată modul în care se fac lucrurile în famiglia gestionată de Victor Drăgușin.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More