Jud. Elena Blidaru, Tribunalul București: Provocările date de complexitatea vieții economice ne-au obligat să creștem

by Redactia
14 views

Doamna vicepreședinte al Tribunalului București, jud. Elena Blidaru, a rostit un scurt discurs în deschiderea Conferinței Aniversare ”25 de ani de profesie reglementată” organizată de UNPIR Filiala București în data de 09 mai 2024.

”Este un interval relevant pentru a observa schimbările pe care le-a înregistrat profesia (cea de practician în insolvență și cea de judecător sindic n.a.). Suntem după un timp în care provocările date de complexitatea vieții economice și sociale, care au tot venit peste noi în ultimii ani, ne-au obligat pe toți la mult mai mult profesionalism, mai multă atenție, mai multă seriozitate. Într-un cuvânt, ne-au obligat să creștem împreună”, a spus doamna vicepreședinte al Tribunalului București.

Evenimentul, găzduit de Banca Națională a României în sala ”Mitiță Constantinescu”, a marcat Ziua Practicianului în Insolvență 2024.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More