Legea care va băga în faliment furnizorii de energie din România, adoptată: vor mai rămâne ”în picioare” doar giganți

by Redactia
22 views

Din cauza modului distructiv în care autoritățile române decontează implementarea măsurilor de plafonare și compensare la energie electrică pentru utilizatorii casnici, foarte mulți furnizori de energie au dat faliment. În urma celei mai noi ordonanțe, numărul lor falimentelor va creștere și mai mult.

Foarte mulți furnizori de energie electrică și gaze naturale urmează să vadă și mai târziu banii de la statul român, în contextul în care și înainte de această lege, întârzierile erau fabuloase. Acum, decontarea întârziată este mai legală ca niciodată, iar mulți furnizori vor fi nevoiți să închidă ușile pentru totdeauna.

Detaliul care va îngropa furnizorii de energie

Ca referință, merită să în vedere forma originală a actului normativ care a fost modificat acum și cre face referire la perioada decontării compensărilor, aspect care în prezent este bătut în cuie la 10 zile.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More