Lichidatorii închiriază cu 7.500 de euro depozitul de cereale al latifundiarului din Tulcea, Petrișor Petrescu

by Redactia
22 views

Anul trecut firma Bio Consulting Center Delta SRL a rămas fără mai multe bunuri din comuna Baia, Tulcea. Mai exact un teren de 35.000 de mp, un laborator, un depozit de produse agricole, un cântar, o platformă betonată, un șopron, dar și bunuri mobile, fiind vorba despre diverse echipamente tehnologice, toate în valoare de peste 8 milioane de lei. Recent, lichidatorii judiciari au lansat o procedură de licitația în vederea închirierii unui depozit de cereale, tot a societății Bio Consulting Center Delta SRL, deținută de Petrescu Petrișor, unul dintre liderii agriculturii organice din România și Dragomir Bogdan Lucian.

Recent, lichidatorul judiciar al firmei Bio Consulting Center Delta SRL a scos în vederea închirierii un depozit de cereale din comuna Baia, județul Tulcea, al firmei în faliment. Licitația publică cu strigare va avea loc în data de 20 mai a.c., iar prețul de pornire pentru închirerea depozitului este de 7.500 de euro pe lună. Firma înființată în anul 2014 se află în prezent sub incidența legii 85/2014, adică nu se află inclusă în selecțiile de firme active și este deținută de Petrescu Petrișor și Dragomir Bogdan Lucian.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More