Lichidatorul Euroins a atacat contractul prin care fostul lider RCA a trimis în Bulgaria 300 de milioane de euro. Șeful Eurohold contestă autoritatea CITR, numit lichidator de Tribunal: „Nu a fost desemnat legal”

by Redactia
19 views

Assen Christov, președintele Eurohold, grupul bulgar din care făcea parte și falimentara Euroins România, contestă agresiv autoritatea CITR, lichidatorul numit de Tribunalul București pentru a gestiona falimentul fostului lider din RCA. Una dintre acțiunile care l-au iritat pe șeful Eurhold este demersul CITR de a contesta justețea contractului de reasigurare prin care Euroins a plătit unei firme din grup o sumă aproape egală cu rezervele de daună pe care le deținea și prin care garanta plata daunelor. Vă prezentăm ultima parte a interviului pe e-mail realizat de Economica cu Christov, dar și explicațiile punctuale ale CEO-ului CITR, Paul Dieter Cîrlănaru, privind acțiunile întreprinse de lichidatorul Euroins.

Înainte de a vă prezenta, fără intervenții pe mesajele transmise, răspunsurile mai sus amintite, precizăm că Economica a scris, în exclusivitate și cu confimarea președintelui Eurohold, că firma EIG Re, care a încasat în jur de 300 de milioane de euro de la Euroins România cu scopul de a garanta plata daunelor prezente și viitoare, nu mai face parte din grupul bulgar.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More