Lichidatorul judiciar a scos la vânzare alte patru apartamente de lux din Olimp, ale lui Cătălin Scripcaru

by Redactia
38 views

Alte apartamente localizate în condominiul Vogh Olimp, deținut de afaceristul Cătălin Scripcaru, au fost scoase la vânzare. Societatea Vogh Olimp SRL a intrat în insolvență, în septembrie 2023, ca urmare a deciziei Tribunalului București. Luna trecută, lichidatorul judiciar organizat o licitație similară pentru alte 10 imobile. Vă reamintim că, investitorul Cătălin Scripcaru a cerut insolvența uneia dintre firmele sale, prin intermediul căreia dezvolta un alt proiect rezidențial în stațiunea din sudul litoralului. Afaceristul susține că prin insolvența companiei Vogh Olimp se pune la adăpost de constructorul care a intrat în faliment și vrea să pună ipotecă asupra complexului.

Lichidatorul judiciar al societății Vogh Olimp SRL anunță organizarea unei noi proceduri de licitație publică competitivă cu strigare, pe 22 și 26 aprilie a.c., prin mijloace de comunicare la distanță, pentru valorificarea a 4 apartamente din Condominiul Vogh Olimp. Vorbim despre alte apartamente față de cele scoase la licitație în finalul lunii martie a.c..

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More